Diensten

Gouweleeuw Schilders heeft een breed aanbod van diensten. Van een klein kozijn schilderen tot het opfrissen van een groot kantoor.

Van het schilderen en behangen van woonkamers in een zorginstelling tot het herstellen van een monumentaal pand. Ook spuiten we damwanden en gevelbeplating. Kortom: we leveren allround vakmanschap voor allerlei toepassingen. Wij pakken het binnen- en buitenschilderwerken aan van woningen, bedrijfspanden, scholen, recreatieparken en nog vele andere gebouwen. Ook doen wij voor de particuliere klant aanverwante werkzaamheden. Denk hierbij onder meer aan stucen, glaszetten en het schuren en lakken van houten vloeren.

Vakwerk

Buiten de verfraaiing door goed schilderwerk is het voor het behoud van uw woning of bedrijfspand ook van belang dat het werk wordt uitgevoerd door vakmensen. Gouweleeuw Schilders weet wat bij goed onderhoud komt kijken en heeft daar de juiste mensen voor. Eventueel kunnen wij voor u een meerjaren onderhoudspan aanbieden.

Het BTW tarief dat geldt voor schilderwerk van woningen ouder dan 2 jaar is het lage tarief van 9 procent. Op nieuwbouw woningen of woningen jonger dan 2 jaar is het hoge BTW-tarief van 21 procent van toepassing.