Wand en plafond afwerking

Naast schilderwerk kunt u bij Gouweleeuw Schilders terecht voor wand- en plafondafwerking. We kunnen door een breed aanbod van werkzaamheden invulling geven aan de wensen van de klant.

Glasvlies plakken

Als mensen niet kiezen voor stucen, kunnen wij ook glad glasvlies plakken als alternatief. Dit verkleint de kans op scheurvorming, waardoor het vaak gebruikt wordt in de nieuwbouw. Het is een mooi stevig materiaal dat we ook vaak aanbrengen in kantoorpanden, scholen en instellingen.

Sauswerk

Sauswerk kunnen we op verschillende manieren aanbrengen: met de spuit of met de roller. Spuiten wordt vaak gedaan op grotere oppervlakten en projecten. De woonhuizen sauzen wij het liefst nog ‘ouderwets’ met de roller, die een fijne structuur achterlaat en mooi strak werk aflevert. We kiezen voor hoogwaardige producten, om de kwaliteit te waarborgen waar wij voor staan.

Behangwerk

We krijgen steeds meer vragen van klanten of wij ook kunnen behangen. We pakken dat graag op en denken mee met de klant. Er zijn tal van mogelijkheden in patroonbehang, structuurbehang en fotobehang. Dit kunnen we naadloos aanbrengen bij u op de wand. Ook kiezen mensen steeds vaker voor behang uit één stuk. Of de klant zelf het behang heeft uitgekozen of dat bij ons doet; beide opties zijn mogelijk.

Momenteel beschikken wij over een aantal staalboeken van de volgende merken:

ARTE walls

DWC (Dutch Walltextile Company)

Dutch Wallcoverings

Vraag gerust naar  de staalboeken.

Betonlook en kalkverf

De laatste tijd brengen we steeds vaker betonlook aan bij de mensen thuis op de wanden in de slaapkamer, woonkamer en badkamer. Dit is in diverse kleuren verkrijgbaar en geeft een mooie, warme uitstraling. Ook gebruiken we steeds vaker kalkverf op de wanden. Kalkverf droogt mooi op en door kleurverschillen ontstaat een wolkerig en streperig effect. Dat geeft de ruimte een gezellige, sfeervolle uitstraling.

Stucwerk

Het is niet onze hoofdbusiness, maar de basis van goed schilderwerk is een mooi glad gestucte wand of plafond. Ook voor het stucwerk kunnen we de zorg uit handen nemen.

Wat kunnen wij voor u betekenen?

Vraag een vrijblijvende offerte op