Schilderwerk

Gouweleeuw Schilders biedt schilderwerk voor zowel binnen als buiten. Onze vakmensen hebben passie voor het vak en informeren u graag over de beste aanpak.

Binnenschilderwerk

Als Gouweleeuw Schilders bij de klant aankomen dekken we waar nodig alles netjes af voor we beginnen. Hierdoor kunnen we altijd schoon werken. Daarna gaan we van start met de afgesproken werkzaamheden. Er zijn diverse redenen om het binnenschilderwerk periodiek te vernieuwen. Wanneer verkleuring, blaasjes, barsten of krasjes in het hout zichtbaar zijn; dan is onderhoud van het binnenschilderwerk nodig. Bij binnenschilderwerk gaat het vaak om uitstraling of een nieuwe look. Het interieur moet mooier worden, de kozijnen staan netjes in de verf, het houtwerk krijgt een andere kleur en dat brengt sfeer in huis.

Onze jongens vinden het leuk om mooi schilderwerk af te leveren, maar buiten dat is goed onderhoud ook belangrijk voor bescherming van het hout. Het is van belang dat het houtwerk aan de binnenkant goed in de verf staat, dat de kitranden intact zijn en dat er geen scheurtjes in het hout zitten. Soms heb je last van vocht op de ramen, wat het houtwerk aantast en ook het buitenschilderwerk.

Kortom: voor behoud van buitenschilderwerk is het van belang dat de binnenkant van de gevelkozijnen ook goed geschilderd zijn.

Buitenschilderwerk

Als Gouweleeuw Schilders het werk bij de klant heeft opgenomen, weten de schilders wat ze moeten doen en welke behandeling nodig is om het schilderwerk weer in goede staat te krijgen. Aangekomen op het werk beginnen de collega’s met het schoonmaken van het houtwerk. Het ontvetten, schuren, gronden, repareren etc, gebeurt eerst, voordat de verf wordt aangebracht. We maken hierbij gebruik van kwalitatief hoogwaardige producten. Door veranderende weersomstandigheden – hogere temperaturen, meer zon en regen – krijgt het houtwerk aardig wat te verduren. Voor het behoud van de woning en het houtwerk is het belangrijk om het schilderwerk goed bij te houden. Ziet u losstaande kitranden, scheuren in het hout of komt u houtrot tegen, dan kijkt Gouweleeuw Schilders welke behandeling nodig is. Wij brengen een goed opgebouwd verfsysteem aan waar wij achter staan. Als wij geweest zijn is het een kwestie van bijhouden en in de gaten houden hoe het houtwerk er de komende jaren voor staat. Ons advies om dat goed te monitoren. Na verloop van tijd nemen we hiervoor zelf contact op met de klant.

Wat kunnen wij voor u betekenen?

Vraag een vrijblijvende offerte op